viernes, 29 de mayo de 2015

PARC NACIONAL DE SERRA NEVADA DE SANTA MARTA



PARC NACIONAL DE SERRA NEVADA DE SANTA MARTA





 Introducció
El Parc Nacional de Serra Nevada de Santa Marta es una de les ares protegides del sistema de parcs nacionals i naturals de Colòmbia.  Aquest parc es el segon parc mes antic creat a 1964. Aquest paratge es troba situat a als departaments de Guajira, de César i de Magdalena. Dins del sistema muntanyós de Serra Nevada de Santa Marta.

Localització
Aquest paratge es troba a Colòmbia però esta dividit en tres països: Guajira, Magdalena i César.


Vegetació i flora
La vegetació del parc consisteix majoritàriament de bosc humit higrofítico, sense períodes de deficiència d'aigua i ben sovint de boira. A causa del seu aïllament dels Andes ha desenrotllat espècies endèmiques (tant de flora com de fauna) que no es troben en cap altra part. Alguna vegetació i flora que hi ha aquest lloc es de:
 Bromèlia                                                    Oncidium
                                                                                                                                                                                 
                                                                                                             






Fauna
La Sierra Nevada de Santa Marta poseig gran varietat d'animals salvatges, consistent en espècies d'aus, mamífers, peixos i insectes. S'han detectat unes 628 espècies d'aus, 120 de mamífers i 142 d'amfibis i rèptils. Entre ells es destaquen els següents:

Aus:
Àguila de muntanya.


 Mamífers:
Danta de la serra.



Peixos:
Bagre.
  



Les característiques que presenta son:
que és la muntanya més alta del mon a la costa de la mar i té les dos muntanyes més altes de Colòmbia i els seus pics son Colon i Bolívar. Dins d'aquest macis muntanyós es troba una altura entre 0 i 5775msnm amb una temperatura entre 0º i 28º, una extensió de 383000 hectàrees aproximadament i un clima càlid i fred.
Debut a les seues característiques geogràfiques, climàtiques i geomorfològiques en el parc estan representades el bosc humit tropical, zona nival,etc
En la Serra es poden fer moltes activitats unes d'elles són ,practicar senderisme, fer investigacions, arqueologia i observar la fauna i la flora.

Un dels llocs que es poden  visitar és la localitat de Santa Marta- Valledupal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario