viernes, 29 de mayo de 2015

Orihuela
Es la ciutat natal del meu iaio i del gran poeta Miguel Hernández.
Es una ciutat i a demes municipi que esta situat al sud de la província d' Alacant, dins de la Comunitat Valenciana, limitant amb la regió de Murcia,amb una població aproximada de 32 609habitants.
El clima es Mediterrani i les seues temperatures, en hivern son de 14º a 17º i en estiu son de 20º a 45º. Encambi les plutjes son molt irregulars.                                                                                                   La vegetació es mediterrània sent el pi el arbre mes conegut
El que mes destaca en ella és que té un gran patrimoni cultural i natural en especial per el Casc Històric i por les seues festivitats. El riu Segura que travessa la ciutat i abasteix els horts, sent la agricultura,una font important per al sostén de la població. Aquest riu també forma part d'un paisatge que en les seues riberes desenvolupen intensos cultius de cítrics, hortalisses i cotó.  La horta d' Orihuela conté un sistema de regadiu de origen musulmà.
Encara que la ciutat d' Orihuela esta en el interior en el seu municipi, també te costa amb unes boniques platges on es desenvolupa una altra principal font de riquesa "el turisme".  







No hay comentarios:

Publicar un comentario